Aquesta és casa teua

Serveis

Residència assistida
Un entorn on els millors professionals s’adapten a les necessitats dels residents per augmentar la seva qualitat de vida.
centre de dia
Servei diürn d’assistència on promovem l’autonomia, el benestar i l’autoestima de les persones
pla d’activitats
El nostre programa ajuda als residents a portar una vida el més activa i autònoma possible, en un ambient recreatiu, lúdic i estimulant.

Anys d’atenció personalitzada

Els orígens de la Llar Santa Creu els trobem al segle XII. Arribar a dia d’avui ens dóna eines i recorregut per definir el nostre objectiu: centrar-nos en la persona i en les seves capacitats, habilitats i interessos personals, en aquesta etapa de la vida.

Professionals qualificats i compromesos

L’equip humà del nostre centre està format per experts en el camp de la geriatria i gerontologia i té com a màxima prioritat el benestar de les persones. Aquests professionals vetllen per oferir un servei integral i centrat en la persona des de les vessant sanitària, social i emocional.
0
PROFESSIONALS
0
PLACES DE RESIDÈNCIA
0
PLACES DE CENTRE DE DIA

Localitza els serveis

Per facilitar la mobilitat pel nostre recinte hospitalari, seguiu les indicacions de la senyalètica i les mapes que hem instal·lat en punts estratègics de l’exterior i l’interior dels edificis de tot el complex sanitari. A través del web també podeu localitzar els diversos serveis amb l’aplicació interactiva que trobareu just a sota d’aquestes línies: quan cliqueu sobre un dels conceptes s’il·luminarà la seva ubicació.   

Actualitat

L’Hospital Santa Creu obri les portes als estudiants d’infermeria de la URV

Prop d’una vintena d’alumnes de quart curs del grau en Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV) va visitar, aquest passat dijous, les instal·lacions de l’Hospital Santa Creu, en motiu de la jornada de portes obertes de la institució. L’alumnat, en bona part estudiants en pràctiques del centre de salut, van poder conversar de…

Llegeix més

La musicoteràpia com a eina d’estimulació cognitiva

Aquest dijous l’Hospital Santa Creu ha viscut una jornada plena de ritme i emoció a càrrec del projecte “Sent la Camerata XXI”, una entitat educativa i cultural que pretén fer un pas endavant en l’acció social a través de la música. Així doncs, la fundació ha millorat el benestar de les persones participants a partir de…

Llegeix més