Aquesta és casa teua

Serveis

Residència assistida
Un entorn on els millors professionals s’adapten a les necessitats dels residents per augmentar la seva qualitat de vida.
centre de dia
Servei diürn d’assistència on promovem l’autonomia, el benestar i l’autoestima de les persones
pla d’activitats
El nostre programa ajuda als residents a portar una vida el més activa i autònoma possible, en un ambient recreatiu, lúdic i estimulant.

Anys d’atenció personalitzada

Els orígens de la Llar Santa Creu els trobem al segle XII. Arribar a dia d’avui ens dóna eines i recorregut per definir el nostre objectiu: centrar-nos en la persona i en les seves capacitats, habilitats i interessos personals, en aquesta etapa de la vida.

Professionals qualificats i compromesos

L’equip humà del nostre centre està format per experts en el camp de la geriatria i gerontologia i té com a màxima prioritat el benestar de les persones. Aquests professionals vetllen per oferir un servei integral i centrat en la persona des de les vessant sanitària, social i emocional.
0
PROFESSIONALS
0
PLACES DE RESIDÈNCIA
0
PLACES DE CENTRE DE DIA

Localitza els serveis de l’Hospital

Per facilitar la mobilitat pel nostre recinte hospitalari, seguiu les indicacions de la senyalètica i les mapes que hem instal·lat en punts estratègics de l’exterior i l’interior dels edificis de tot el complex sanitari. A través del web també podeu localitzar els diversos serveis amb l’aplicació interactiva que trobareu just a sota d’aquestes línies: quan cliqueu sobre un dels conceptes s’il·luminarà la seva ubicació.   

Actualitat de la llar

Convocatoria plaça oficial de manteniment

En data 26 d’octubre de 2021, es publiquen les bases de la convocatòria externa per a la provisió d’una plaça d’oficial de manteniment per la cobertura d’una jubilació parcial mitjançat un contracte laboral temporal de relleu a temps parcial.   Pots accedir a la convocatòria aquí Pots accedir per a llista d’admesos i exclosos aquí

Llegir més

ON ETS?

T’oferim: Incorporació immediata. Jornada completa en torn de matí/tarda/nit Condicions laborals del II Conveni SISCAT. Contracte eventual, amb avantatge competitiu per a la convocatòria reglamentària de la plaça amb caràcter definitiu*.  *En el marc de les possibilitats d’estabilització de plantilles, en els propers mesos GESAT SAM. procedirà a convocar una oferta pública d’ocupació per a…

Llegir més