Aquesta és casa teua

Serveis

Residència assistida
Un entorn on els millors professionals s’adapten a les necessitats dels residents per augmentar la seva qualitat de vida.
centre de dia
Servei diürn d’assistència on promovem l’autonomia, el benestar i l’autoestima de les persones
pla d’activitats
El nostre programa ajuda als residents a portar una vida el més activa i autònoma possible, en un ambient recreatiu, lúdic i estimulant.

Anys d’atenció personalitzada

Els orígens de la Llar Santa Creu els trobem al segle XII. Arribar a dia d’avui ens dóna eines i recorregut per definir el nostre objectiu: centrar-nos en la persona i en les seves capacitats, habilitats i interessos personals, en aquesta etapa de la vida.

Professionals qualificats i compromesos

L’equip humà del nostre centre està format per experts en el camp de la geriatria i gerontologia i té com a màxima prioritat el benestar de les persones. Aquests professionals vetllen per oferir un servei integral i centrat en la persona des de les vessant sanitària, social i emocional.
0
PROFESSIONALS
0
PLACES DE RESIDÈNCIA
0
PLACES DE CENTRE DE DIA

Localitza els serveis de l’Hospital

Per facilitar la mobilitat pel nostre recinte hospitalari, seguiu les indicacions de la senyalètica i les mapes que hem instal·lat en punts estratègics de l’exterior i l’interior dels edificis de tot el complex sanitari. A través del web també podeu localitzar els diversos serveis amb l’aplicació interactiva que trobareu just a sota d’aquestes línies: quan cliqueu sobre un dels conceptes s’il·luminarà la seva ubicació.   

Actualitat de la llar

Infermeria: atenció intermèdia i nefrologia

Ets infermer o infermera? Vine a treballar amb nosaltres! A l’Hospital Santa Creu t’espera un equip de professionals tant a l’àrea d’Atenció intermèdia, com a la d’Atenció nefrològica. Cerquem persones proactives, amb lideratge i que vulguin desenvolupar-se professionalment. Contacta’ns i envia’ns el teu currículum vitae. Tenim ganes de coneixe’t! Vine a l’Hospital Santa Creu i…

Llegir més

L’Hospital Santa Creu inicia una campanya per promoure un estil de vida saludable

L’inici d’un nou any es caracteritza per un seguit de propòsits personals i professionals renovats i, en aquest sentit, l’Hospital Santa Creu també participa d’aquesta iniciativa amb la divulgació de consells per a un estil de vida saludable. Així doncs, endega una campanya gràfica amb un seguit de consells saludables que s’aniran descobrint al llarg…

Llegir més

Convocatòria pública: metges/sses en l’especialitat de Nefrologia

Descripció del lloc de treball – Depenent de la Direcció Mèdica i de la coordinació del servei, les principals tasques del lloc de treball són aquelles relacionades amb les pròpies del lloc de feina de metge o metgessa al Servei de Nefrologia. S’ofereix – Contractació laboral a temps total. – Incorporació immediata. – Feu clic…

Llegir més