Hospital docent

Jornada de portes obertes el 17 d'abril d'11 h a 13 h, presencialment a l'Aula 1 de l'HTVC o de forma telemàtica. Forma't amb nosaltres UNITAT DOCENT MULTIPROFESSIONAL DE GERIATRIA 3 places MIR i 2 places IIR Connecta-t'hi Cartell de la jornada Cartel de la jornada

Formació continuada de qualitat

L’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa (HSCJT) aposta per una formació continuada de qualitat, tant dels/les professionals del centre com dels/les infermeres/es interns/es residents (IIR) i dels metges/ses interns/es residents (MIR) en l’especialitat de geriatria. D’aquesta manera, es vol potenciar la docència pregrau i postgrau en disciplines relacionades amb les ciències de la salut, això com la recerca per poder fomentar el treball en equip interdisciplinari i avançar cap a un model d’atenció centrat en la persona.

Innovació i gestió del coneixement

El centre pretén afavorir el desenvolupament de les competències dels/les professionals que hi treballen, afavorint: potenciar la seva capacitat, millorar l’organització de les diferents àrees, incrementar la seva productivitat i enfortir la competitivitat de l’empresa.

Unitat docent multiprofessional de geriatria

L’HSCJT disposa de l’acreditació com a unitat docent per al postgrau dels MIR en l’especialitat de geriatria des de l’any 2000. L’any 2019 ens vam acreditar com a Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria, amb una capacitat docent de: 3 places MIR i 2 places d’Infermera Interna Resident (IIR).

La formació en geriatria es complementa i es comparteix amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), amb el qual hi ha signat un acord de col·laboració. Els/les residents també tenen l’opció de realitzar rotacions externes específiques en diferents centres de l’Estat espanyol i la resta d’Europa.

A continuació, podeu consultar la Guia Itinerari Tipus (GIFT) per als/les IIR i MIR de Geriatria. En aquestes guies trobareu dades d’informació general del centre, de la seva organització, el cronograma de les rotacions i els seus objectius i avaluació.

Unitat docent multiprofessional en l'especialitat de geriatria

Unidad docente multiprofesional en la especialidad de geriatría

Unitat docent multiprofessional en l'especialitat de geriatria

Unidad docente multiprofesional en la especialidad de geriatría

5

Residents actuals

3

Tutors/es

mir / iir

Especialitats

3 mir / 2 iir

Places acreditades
genaralitat-catalunya-negre

HOSPITAL DOCENT Veure video