Hospital docent

Jornada de portes obertes el 4 d'abril a les 13 hores i el 17 d'abril d'11 h a 13 h, presencialment a l'Aula 1 de l'HTVC o de forma telemàtica. Forma't amb nosaltres UNITAT DOCENT MULTIPROFESSIONAL DE GERIATRIA 3 places MIR i 2 places IIR Connecta-t'hi Cartell de la jornada Cartel de la jornada

Formació continuada de qualitat

L’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa (HSCJT) aposta per una formació continuada de qualitat, tant dels/les professionals del centre com dels/les infermeres/es interns/es residents (IIR) i dels metges/ses interns/es residents (MIR) en l’especialitat de geriatria. D’aquesta manera, es vol potenciar la docència pregrau i postgrau en disciplines relacionades amb les ciències de la salut, això com la recerca per poder fomentar el treball en equip interdisciplinari i avançar cap a un model d’atenció centrat en la persona.

Innovació i gestió del coneixement

El centre pretén afavorir el desenvolupament de les competències dels/les professionals que hi treballen, afavorint: potenciar la seva capacitat, millorar l’organització de les diferents àrees, incrementar la seva productivitat i enfortir la competitivitat de l’empresa.

Unitat docent multiprofessional de geriatria

L’HSCJT disposa de l’acreditació com a unitat docent per al postgrau dels MIR en l’especialitat de geriatria des de l’any 2000. L’any 2019 ens vam acreditar com a Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria, amb una capacitat docent de: 3 places MIR i 2 places d’Infermera Interna Resident (IIR).

La formació en geriatria es complementa i es comparteix amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), amb el qual hi ha signat un acord de col·laboració. Els/les residents també tenen l’opció de realitzar rotacions externes específiques en diferents centres de l’Estat espanyol i la resta d’Europa.

A continuació, podeu consultar la Guia Itinerari Tipus (GIFT) per als/les IIR i MIR de Geriatria. En aquestes guies trobareu dades d’informació general del centre, de la seva organització, el cronograma de les rotacions i els seus objectius i avaluació.

Unitat docent multiprofessional en l'especialitat de geriatria

Unidad docente multiprofesional en la especialidad de geriatría

Unitat docent multiprofessional en l'especialitat de geriatria

Unidad docente multiprofesional en la especialidad de geriatría

10

Residents actuals

5

Tutors/es

mir / iir

Especialitats

3 mir / 2 iir

Places acreditades
genaralitat-catalunya-negre

HOSPITAL DOCENT Veure video