Implica’t amb nosaltres

Voluntariat

El voluntariat té per objectiu donar visibilitat i reconeixement social a l’activitat que desenvolupen entitats/associacions i persones individuals, com a expressió de ciutadania activa. Per aquest motiu informem, assesorem i orientem les entitats i supervisem la seva activitat.

Vols fer-te'n voluntari?

Poden ser-ne voluntàries totes les persones físiques que de manera lliure tinguin interès en les finalitats del centre, que tinguin capacitat d’obrar i, si són menors (entre 14 i 18 anys) i no estan emancipats, necessitem el consentiment dels pares o tutors. Amb les persones que compleixin els requisits anteriors i volen participar-hi com a voluntàries, un cop presentada la seva sol·licitud, hi contactarem per acordar quin o quins són els àmbits principals de la possible participació d’acord amb les possibilitats del voluntari/ària i la demanda conjuntural dels serveis oferts: visites, acompanyaments, gestions i compres diverses, activitats d’animació dinamització i lleure i foment del voluntariat.

Entitats solidàries que col·laboren amb nosaltres

Proin ultricies interdum tempus. Integer volutpat sem sem, nec scelerisque mauris lacinia in. Duis fringilla ornare lorem vitae tristique. Pellentesque leo risus, ultricies dignissim nisl eu.