El poder antioxidant de la maduixa

Les maduixes són fruites petites i fragants, conegudes pel seu intens aroma i sabor, que pot anar des de l’àcid fins al molt dolç. Aquesta fruita és especialment valorada per l’alt contingut en aigua i els baixos nivells calòrics, amb només 40 quilocalories en 100 grams d’aquesta fruita. De fet, aproximadament el 95% de la…

L’Hospital Santa Creu i l’Institut de l’Ebre treballen en un nou projecte de col·laboració

Anterior Següent Aquest dimecres al matí els alumnes de primer curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Preimpressió digital i del Grau Superior de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia de l’Institut de l’Ebre han visitat l’Hospital Santa Creu per conèixer de prop el nou projecte de col·laboració entre les dues institucions.…

La taronja, essencial per a la salut

El taronger és un dels arbres fruiters més famosos en el paisatge d’algunes comarques de les Terres de l’Ebre. De ben segur, grans i petits han degustat la taronja de diferents maneres. Aquesta fruita conté àcids orgànics, com el cítric, que potencia l’absorció del calci i l’acció de la vitamina C. També és rica en…

Ajudeu els altres, sigueu altruistes

En aquests primers compassos del mes de desembre, ja s’adverteixen les festes a tocar de casa. Els llums encesos als carrers i places dels pobles i ciutats, els arbres decorats a les llars, els betlems farcits de totes les figures, la recerca dels diferents menús per a aquestes dates o aquell esperit nadalenc donen a…